• Українська
  • English
×

Зустрічі випускників університету

23 червня в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулись зустрічі випускників 1998 та 2013 років.

Сьогодні випускники нашого вишу з багатим стажем юридичної діяльності складають еліту професійних кадрів в державних органах, органах судової влади, прокуратури та правоохоронних органах. Зауважимо, мова йде не тільки про юридичну сферу – багато хто з випускників займає керівні посади в зазначених державних структурах.

Згадати найкращі студентські роки, прогулятися територією університету, зустріти рідні обличчя однокурсників, ще раз подякувати викладачам, які створювали об’єктивні передумови успішності в професійній сфері, цього дня прийшли випускники Одеського інституту внутрішніх справ (ОДУВС) 1998 року випуску на базі вищої не юридичної освіти, а також випускники факультету підготовки фахівців кримінальної міліції 2013 року випуску, які разом зі своїм куратором Наталією Томачинською ділилися спогадами, розповідали про своє сьогодення та дізнавалися про останні досягнення улюбленої альма-матер.

Треба відзначити, що поєднання історії і сучасності – особливість будь-якого найстарішого вишу, але улюблений ОДУВС відрізняє те, що незважаючи на абсолютну відповідність сучасним вимогам, сам університет, його навчально-педагогічний склад, стиль навчання, потужно і послідовно демонструє той факт, що тут є дбайливе ставлення до традицій, і що тут дійсно закладають вагомий фундамент в кожного, хто обрав нелегку та відповідальну справу.

Атмосфера зустрічі випускників – це особлива аура спільності людей, успішних, затребуваних високопрофесійних фахівців, яка дає імпульс і цьому поколінню, і наступним за ним.

Випускники побажали університету подальшого розвитку, успіхів в усіх напрямах діяльності, а працівникам, курсантам і студентам – наслідувати та примножувати кращі традиції закладу вищої освіти.

Ми вітаємо випускників з ювілейними випусками, якими можна тільки пишатися, самих випускників – зі святом, і бажаємо їм зберегти і передати по естафеті неповторний дух студентського запалу, спраги знань, високого професіоналізму, успіху у всіх сферах життя і здоров’я!

Перейти до вмісту