• Українська
  • English
×

Зустріч з очільником Національної академії Служби безпеки України

Сьогодні, 05 червня, ректор Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін провів зустріч з ректором Національної академії Служби безпеки України генерал-майором Сергієм Кудіновим.

b9f07992-3d39-4a2c-b561-4e2e8560a239Сторони обговорили подальшу співпрацю у напрямку виховання та підготовки патріотично налаштованого молодого покоління офіцерів, які гідно стоятимуть на захисті нашої держави.

«Питання оптимізації навчання, підвищення його ефективності та практичної складової є актуальним як для нас, так і для вас. Адже наше головне завдання – підготувати універсальних, мотивованих і добре підготовлених фахівців», – наголосив ректор Національної академії СБУ.

fa18f895-1bbd-4c77-9ee2-105791155547Сергій Кудінов презентував університету художньо-публіцистичний альманах «З Батьківщиною в серці», до якого увійшли твори здобувачів вищої освіти, співробітників Академії, членів їхніх родин та родичів загиблих співробітників СБУ, а також диск з відеофільмами в пам’ять про військовослужбовців СБУ, які загинули під час АТО та ООС. Також очільник Академії розповів про започатковану в них традицію присвоювати курсам здобувачів освіти імена загиблих співробітників СБУ.

За підсумками зустрічі досягнуто домовленості про підписання меморандуму про співробітництво в освітній та науковій сферах.

Перейти до вмісту