• Українська
  • English
×

Зустріч курсантів та студентів ОДУВС з Героєм України Володимиром Жемчуговим

24 жовтня в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулась зустріч курсантів та студентів вишу з радником Міністра інформаційної політики України Героєм України Володимиром Жемчуговим, активним учасником державних та волонтерських заходів в Україні й за кордоном, учасником спротиву російській агресії та окупації на Луганщині.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Під час обговорення Володимир Жемчугов розповів присутнім про свій життєвий шлях, про те, як із успішного підприємця перетворився на активного борця проти російської агресії на Сході.

У ході зустрічі студентам та курсантам продемонстрували кадри з фільму «Бранці Кремля», мета якого нагадати про українських заручників, пояснити всю абсурдність звинувачень проти них, змусити світові правозахисні організації знов і знов підіймати це питання на високому міжнародному рівні.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????На заході працювала зона відкритого мікрофону, де всі охочі  мали можливість поставити свої запитання та поспілкуватись із Володимиром Павловичем. Студенти та курсанти активно цікавилися міркуваннями Володимира Жемчугова щодо причин війни й шляхів розв’язання збройного конфлікту, звільнення заручників і підступів інформаційної війни.

Наприкінці зустрічі учасники отримали у подарунок диски з фільмом, прекрасні друковані видання – Проект «Україна» – відомі історії нашої держави та інші інформаційні матеріали.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Слід зазначити, що Володимир Жемчугов – учасник спротиву російській агресії. З травня 2014 року – організатор та активний учасник руху опору проти російської окупації на Луганщині. З 29 вересня 2015 року по 17 вересня 2016 року був у полоні бойовиків терористичної організації “ЛНР”. У полон потрапив з важким пораненням внаслідок підриву на розтяжці. Активний учасник державних та волонтерських заходів в Україні та за кордоном, зокрема проводить військово-патріотичні лекції-бесіди зі школярами, студентами, курсантами, військовослужбовцями.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

Перейти до вмісту