• Українська
  • English
×

Зустріч студентів з відомим актором, ведучим телепрограм та блогером Яковом Гоппом

17 жовтня в рамках спільного проекту Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та Бібліотеки №1 «Відверті розмови за чашкою кави» відбулась зустріч студентів з відомим актором, ведучим телепрограми «Одеса готує обід» та блогером Яковом Гоппом.

00040006На зустріч запросили студентів факультету №1 Навчально-наукового інституту права та кібербезпеки Одеського державного університету внутрішніх справ.

Розпочалася зустріч з представлення гостя та розповіді  про талановиту людину з цікавим життєвим шляхом. Яков Гопп розповів про досвід участі у найпопулярнішому гумористичному проекті дев’яностих років «Джентльмен-шоу», роботу у театрі, власні проекти та гастролі, ілюструючи свою розповідь фрагментами з кінострічок та телепередач. Окрему увагу Яков приділив розвитку сучасного українського кіно та театру, розповівши про позитивні зміни та нові можливості, які з’явились у митців завдяки державній політиці, спрямованій на підтримку української культури.

Також Яков радо поділився зі студентами власними спогадами про цікаві й маловідомі сторінки з історії Одеси. Він – живий приклад того, як патріотизм та беззаперечна любов до рідної землі стає основною складовою успіху.

Перейти до вмісту