• Українська
  • English
×

Зустріч ректора університету з очільником Південного Одеського територіального управління НГУ

Ректор Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін провів зустріч з начальником Південного Одеського територіального управління Національної гвардії України полковником Олегом Підлубним. Сторони обговорили проведення спільних заходів, які сприятимуть національно-патріотичному вихованню майбутніх правоохоронців.

img_6883Зустріч пройшла за участі проректора університету Павла Берназа та завідувача кафедри тактико-спеціальної, вогневої та фізичної підготовки полковника поліції Володимира Дулгера.

Очільник вишу В’ячеслав Аброськін значну увагу приділив залученню курсантів до проведення спільних навчань з попередження та припинення масових заворушень. img_6878Також ректор університету наголосив на необхідності проведення зустрічей молодих правоохоронців з військовослужбовцями Нацгвардії, які брали участь в АТО/ООС.

Разом з цим, під час зустрічі було досягнуто домовленості про проведення показових навчань для курсантів університету з використанням військової техніки, зброї та спецзасобів, які знаходяться на озброєнні Національної гвардії України, а також залучення інструкторів Нацгвардії для проведення бінарних занять з тактико-спеціальної, вогневої та фізичної підготовки майбутніх поліцейських.

Слід зазначити, що відділом післядипломної освіти Одеського державного університету внутрішніх справ здійснюється навчання військовослужбовців Національної гвардії України. Так, з вересня 2019 року пройшли підготовку та отримали сертифікати 1079 військовослужбовців.

Перейти до вмісту