• Українська
  • English
×

Зустріч представників університету з учнями ЗОШ № 43 м. Одеси

06 грудня 2016 року викладач кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії Одеського державного університету внутрішніх справ майор поліції Ковальова О.М. спільно з курсантом факультету № 2 ОДУВС рядовим поліції Накаєм М. в рамках профорієнтаційної роботи відвідали загальноосвітню школу № 43 м. Одеси.

Учням  10-х, 9-х та 8-х класів розповіли про факультети ОДУВС, його історію, ознайомили з умовами вступу до вищого навчального закладу та продемонстрували відеоролик про навчання в університеті.

sam_4638Учні мали змогу на власні очі побачити криміналістичну валізу слідчого (СВ-2), ознайомитися з окремими основами науки криміналістики, можливостями виявлення та вилучення слідів кримінальних правопорушень за допомогою криміналістичних засобів. Бажаючим надали можливість власноруч виявити сліди за допомогою магнітних порошків та дактилоскопічного набору криміналіста. Крім того, курсант факультету № 2 рядовий поліції Накай М. провів дактилоскопіювання добровольців.

Адміністрація ЗОШ № 43 м. Одеси висловила вдячність за цікавий та профорієнтаційний захід, під час якого учні мали нагоду вірно зрозуміти роботу правоохоронних органів України та більше дізнатися про навчання в Одеському державному університеті внутрішніх справ.

Перейти до вмісту