• Українська
  • English
×

Зустріч представників ОДУВС з учнями шкіл міст Первомайськ та Южноукраїнськ

05 березня 2018 року представники Одеського державного університету внутрішніх справ провели профорієнтаційні заходи для учнів загальноосвітніх закладів міст Первомайськ та Южноукраїнськ Миколаївської області.

Зустріч було проведено у Палаці культури, де учні випускних класів міста мали змогу дізнатись про життя університету, його факультети, кафедри, структурні підрозділи та ознайомитися з умовами вступу до Одеського державного університету внутрішніх справ у 2018 році. Разом з цим, школярам було представлено презентаційний відеоролик, у якому більш детально розгорнуто інформацію про наш заклад вищої освіти.

Під час заходу завідувач кафедри адміністративного права та адміністративного процесу ОДУВС кандидат юридичних наук майор поліції Олена Ковальова провела цікаві лекції на тему: «Права та обов’язки неповнолітніх в Україні» та «Безпечний Інтернет», під час якої були розглянуті питання щодо користі та загроз Інтернету, а також сформульовані правила безпечного користування Інтернетом.

Цього ж дня вразили школярів яскравими виступами творчі колективи університету: вокальний ансамбль «Крок до зірок» та команда КВК «Курортна зона» – продемонструвавши свої неповторні здібності та таланти. Тож, по завершенню заходу, адміністрації навчальних закладів та учні висловили подяку за таку цікаву та пізнавальну зустріч.

Перейти до вмісту