• Українська
  • English
×

Зустріч представників ОДУВС з учнями шкіл міст Вінниця та Умань

13 та 14 березня 2018 року представники Одеського державного університету внутрішніх справ провели профорієнтаційні заходи серед учнів старших класів у містах Вінниця та Умань.

13 березня у Вінницькій загальноосвітній школі № 4 захід зібрав близько 400 школярів. Представники нашого закладу вищої освіти розповіли учням випускних класів про сучасне життя вишу, його структурні підрозділи, факультети та кафедри, а також про умови вступу та особливості навчання в Одеському державному університеті внутрішніх справ, презентувавши присутнім презентаційний відеоролик вишу з більш детальною інформацією.

Далі увазі присутніх було представлено виступи творчих колективів університету. Вокальний ансамбль ОДУВС «Крок до зірок» та команда КВК «Курортна зона» подарували учням максимум позитивних емоцій та гарний настрій. Також, старшокласникам було продемонстровано показовий виступ у виконанні майстрів рукопашного бою університету.

Наступного дня представники нашого вишу завітали до Уманського професійного аграрного ліцею, де захід зібрав близько 300 школярів загальноосвітніх шкіл та студентів ліцею. Присутні дізнались про правила вступу до Одеського державного університету внутрішніх справ у 2018 році, переглянули презентаційний відеоролик та поставили запитання, які виникали під час бесіди. Далі увагу старшокласників прикували виступи художньої самодіяльності, які продемонстрували для гостей заходу творчі колективи нашого університету.

Тож, по закінченню заходу учні та вчителі висловили вдячність за отримані нові знання та цікаве і всебічне ознайомлення із провідним закладом вищої освіти.

     

Перейти до вмісту