• Українська
  • English
×

Зустріч дівчат-курсантів університету із керівницею та учасницями підрозділу барабанщиць ХНУВС

18 листопада на запрошення та за ініціативи ректора Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслава Аброськіна відбулась зустріч між представницями підрозділу барабанщиць Харківського національного університету внутрішніх справ на чолі з керівницею старшим лейтенантом поліції Оленою Сашуріною та дівчатами-курсантами 1-го і 2-го курсів факультетів підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, превентивної діяльності та органів досудового розслідування.

img_5353Барабанщиці ХНУВС вже довгий час успішно працюють на базі вишу в напрямку естрадного мистецтва, зокрема: гри на маршовому барабані, яка має особливе значення, оскільки передбачає не тільки збереження традицій, а й дає поштовх до розвитку новітніх ідей, пошуку тощо. Під час занять у колективі вихованці отримують необхідні знання та навички, які розширюють їх кругозір, освітній рівень, допомагають не тільки долучитися до світової культури, а й виховати почуття колективного співробітництва.

img_5356Представниці ХНУВС розповіли нашим дівчатам про підрозділ та представили до уваги відеоролик зі своїми яскравими виступами. Одразу ж понад сорок курсанток нашого вишу виявили зацікавленість у тому, щоб долучитись до гри на барабанах, адже це дає змогу розвивати художній смак, творчі здібності, виховувати почуття відповідальності за загальну справу і підвищувати рівень загальної культури.

Учасниці підрозділу барабанщиць постійно беруть участь у різноманітних заходах, жодна визначна подія в житті міста не проходить без появи чарівних дівчат. Саме вони відкривають спортивні змагання та урочисті святкування, а глядачі, тамуючи подих, спостерігають за граціозними рухами його учасниць.

  img_5357 img_5361 img_5364 img_5377 img_5378 img_5382

Перейти до вмісту