• Українська
  • English
×

Запрошуємо на навчання учасників бойових дій та осіб, звільнених із військової служби

Про правила прийому на навчання до Одеського державного університету внутрішніх справ учасників бойових дій та осіб, звільнених із військової служби, розповів заступник директора Навчально-наукового інституту права та кібербезпеки – декан факультету № 2 (заочна форма навчання) кандидат юридичних наук, доцент Сергій Деревянкін.  

У Навчально-науковому інституті права та кібербезпеки ОДУВС можна здобути вищу освіту за двома спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність» як за денною, так і за заочною формою навчання на основі повної загальної середньої освіти, вищої неюридичної освіти або освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста.

«Відповідно до Правил прийому учасники бойових дій та особи, які звільнені із військової служби починаючи з 01 грудня 2019 року включно, замість зовнішнього незалежного оцінювання проходять вступні випробування у формі вступних іспитів, – наголосив Сергій Деревянкін. – При цьому, слід підкреслити, що демобілізовані особи можуть скористатися спеціальними умовами вступу лише один раз, адже в наступному році вони повинні будуть проходити ЗНО».

Перейти до вмісту