• Українська
  • English
×

Запрошуємо на Дні відкритих дверей!

21 та 22 лютого Одеський державний університет внутрішніх справ запрошує всіх бажаючих на Дні відкритих дверей.

Заходи проходитимуть 21 лютого з 14.00 до 15.00 год. та 22 лютого з 10.00 до 11.00 год. за адресою: м. Одеса, вул. Успенська, 1.

Якщо ви бажаєте провести пізнавально та весело час? Ми гарантуємо нові цікаві знайомства. Ми розповімо про сучасних юриста та поліцейського. Ми покажемо вам сучасні аудиторії, де в майбутньому ви зможете навчатися. Ви дізнаєтеся про особливості студентсько-курсантського життя ОДУВС та зможете отримати відповідь на будь-яке запитання.

Тож, поряд з виступом представника приймальної комісії з інформацією про умови вступу до Одеського державного університету внутрішніх справ будуть продемонстровані виступи художньої самодіяльності університету, проведено ознайомчу екскурсію на провідні кафедри вишу, а також відвідано мультимедійний тир та спортивну залу ОДУВС.

Разом з цим, відбудеться демонстрація складових пересувної криміналістичної лабораторії СВ ГУНП в Одеській області, а саме: квадракоптера, металошукача, одорологічної валізи, експрес-тестів; військової техніки, зразків озброєння і спеціальних засобів Південного Одеського територіального управління Національної гвардії України; демонстрація патрульних транспортних засобів, в тому числі автомобіля спецпідрозділу патрульної поліції ТОР, поліцейськими управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, а також засобів, які необхідні для якісного та повного забезпечення виконання службових обов’язків патрульних поліцейських: (рація, відеокамера, планшет, алкотестер – «Драгер», робокоп).

Дружня родина ОДУВС чекає саме на вас!

 

Перейти до вмісту