• Українська
  • English
×

Заохочення працівників та курсантів університету

27 грудня 2017 року на засіданні ректорату Одеського державного університету внутрішніх справ відбулось урочисте вручення працівникам та курсантам вишу нагород за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, активну участь у науковій роботі та громадському житті університету.

Відзнаки та дипломи вручив ректор університету доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук.

Так, за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість наказом МВС від 20 грудня 2017 року № 1399 о/с оголошено подяку Міністра внутрішніх справ України курсантам 2-го курсу Херсонського факультету рядовим поліції Василю Бойку, Леоніду Ковалю та Максиму Скороходу, які 19 грудня цього року затримали грабіжника-рецидивіста у місті Херсоні.

«Особливо приємно вручати такі нагороди курсантам, які вже на початку службового шляху отримують подяки, підписані особисто Міністром внутрішніх справ. Це свідчить про те, що вони стануть гідними, досвідченими поліцейськими, яких чекає наша країна і наші громадяни», – зазначив ректор університету.

За перемогу у конкурсі творчих робіт «7 кроків прокурора назустріч суспільству» диплом від Генерального прокурора України Юрія Луценка та Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич було вручено рядовій поліції Ганні Симоновій, курсанту 4-го курсу факультету № 3. Крім цього, слід зазначити, що дипломом переможця конкурсу творчих робіт на теми прокурорсько-слідчої діяльності, проведеного серед студентів, які навчаються за спеціальністю «Право», також нагороджено Одеський державний університет внутрішніх справ.

Рішенням Атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України присуджено науковий ступінь кандидата юридичних наук старшому викладачеві кафедри кримінального права та кримінології ОДУВС Ірині Чекмарьовій.

Разом з цим, очільник вишу привітав з Днями народження Григорія Дзюбана, інженера І категорії комунально-експлуатаційного відділення відділу матеріального забезпечення, та Оксану Витяганець, завідувача загальною бібліотекою університету, побажавши їм міцного здоров’я, життєвих сил, родинного тепла та сімейного благополуччя.

Перейти до вмісту