• Українська
  • English
×

З НАЙКРАЩИМИ ТА НАЙЩИРІШИМИ ПОБАЖАННЯМИ!

Вчена рада та весь колектив Одеського державного університету внутрішніх справ від щирого серця вітають богатиря України, майстра спорту СРСР з боротьби самбо та рукопашного бою, тренера-педагога ФСТ «Динамо» Пасічника Миколу Антоновича з ювілеєм — 70-річчям від Дня народження!

pase4nik_nМикола Антонович – відомий в Україні та за її межами спортсмен і тренер. На його чемпіонській стрічці більше сотні нагород в найпрестижніших змаганнях. Він носить звання «Почесний динамівець», «Кращий тренер України», «Відмінник міліції», лауреат Всеукраїнського фестивалю МВС України, чемпіон України з боротьби самбо серед ветеранів.

В Одеському державному університеті внутрішніх справ Микола Антонович навчав майстерності майбутніх правоохоронців, чим врятував не одне життя. Близько 40 тисяч юнаків та дівчат пройшли «школу Пасічника», серед яких вже сьогодні є полковники і, навіть, генерали.

Уже тридцять років він віддає своє вміння і серце дітям як тренер-педагог, паралельно даючи показові виступи разом з учнями на стадіонах, в школах, ліцеях, на спортивних святах міста, області та України.

Тож, щиро вітаючи «Кращого тренера України» з ювілеєм, увесь колектив Одеського державного університету внутрішніх справ, зичить міцного здоров’я, миру, злагоди, невичерпної енергії та наснаги у здійсненні всіх планів та мрій!

З глибокою повагою та найкращими побажаннями 

Вчена Рада та колектив Одеського державного університету

внутрішніх справ

Перейти до вмісту