• Українська
  • English
×

Юридична клініка Одеського державного університету внутрішніх справ у дії

Сьогодні, 13 лютого, до юридичної клініки Одеського державного університету внутрішніх справ звернулась виконавчий директор канадської міжнародної організації «Світова надія» Таня Кейс. Володіючи інформацією, що ректор вишу В’ячеслав Аброськін опікується проблемами дітей-сиріт та дітей, постраждалих від сексуального насильства, вона звернулась саме до нашого університету, адже питання стосувалось безпеки дітей, які потрапили в тяжкі життєві обставини на території міста Одеси.img_6997

Завідувач юридичної клініки Юлія Шмаленко, вислухавши інформацію відвідувачів про порушення закону та протиправні дії, які, з їх слів, вчинялись відносно дітей-сиріт, надала необхідну юридичну консультацію та одразу ж спрямувала повідомлення до територіального підрозділу Головного управління Національної поліції в Одеській області.

 img_6999Ректор університету В’ячеслав Аброськін запропонував керівниці міжнародної організації співпрацю з Одеським державним університетом внутрішніх справ в частині проведення спільних заходів, спрямованих на вирішення проблемних питань, пов’язаних із захистом дітей-сиріт.

 Очільник вишу висловив пропозицію провести на базі університету міжнародну конференцію, в ході якої спільно з представниками канадського фонду та із залученням відповідних фахівців обговорити проблеми дітей-сиріт та можливості надання їм допомоги з боку міжнародних громадських організацій.

 На зустрічі також були присутні студенти факультету № 1 ННІПК, які мали можливість отримати знання та практичні навички, необхідні для їх подальшого застосування на практиці та використання у майбутній професії.

img_6990  img_6992 img_6996

Перейти до вмісту