• Українська
  • English
×

«Ярмарка професій» за участю представників ОДУВС

????????????????????????????????????????????????????????????????????????11 жовтня представники Одеського державного університету внутрішніх справ взяли участь у профорієнтаційному заході «Ярмарка професій», який проводився Татарбунарським районним центром зайнятості в рамках профорієнтаційної декади «Живи та працюй в Україні» для учнів шкіл м. Татарбунари та Татарбунарського району Одеської області.

Захід відбувся біля районного Будинку культури  міста Татарбунари,???????????????????????????????????????????????????????????????????????? на якому присутні були близько 500 школярів  8-11 класів загальноосвітніх шкіл м. Татарбунари та Татарбунарського району Одеської області.

Особливе враження на учасників заходу та учнів справили вокальні виступи творчого колективу університету «Крок до зірок», а також прийоми рукопашного бою, які продемонстрували спортсмени вишу.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту