• Українська
  • English
×

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2018 року на знак вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні ректор Одеського державного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук взяв участь в урочистому покладанні квітів до пам’ятного знака Героїв Небесної Сотні.

Заходи проходили у сквері Героїв Небесної Сотні за участю керівництва міста та області, представників духівництва та громадськості, і традиційно супроводжувались виконанням гімну. Шану загиблим віддали хвилиною мовчання.

День Героїв Небесної Сотні – пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого для вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за гідність та свободу кожного українця, за звільнення від диктатури та свій цивілізаційний вибір – бути частиною Європи.

Герої Небесної Сотні – приклад незламності духу, ідеалів честі та гідності, самопожертви заради рідної України. Тож не забуваймо про всіх тих, хто віддав за це своє життя! Будуймо всі разом незалежну квітучу державу!

Пам’ятаймо воїнів української історії та творімо мирне і гідне майбутнє для наших дітей!

Герої не вмирають! Слава Україні!

 

Перейти до вмісту