• Українська
  • English
×

Всеукраїнський тиждень права у Херсонському факультеті ОДУВС

34Науково-педагогічний склад кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Херсонського факультету взяв активну участь у Всеукраїнському тижні права, який проходить у навчальному закладі з 09 по 13 грудня.

09 грудня курсанти 3-го курсу Херсонського факультету разом із професором Юлією Кузьменко відвідали ЗОШ № 4. В рамках проєкту Херсонського факультету ОДУВС “Превентивна робота в школах – складова професійної діяльності поліцейського” та у межах тижня Права вони завітали у гості до учнів 2-го класу та провели бесіду на 12тему “Права дитини”. Діти ставили багато цікавих і хвилюючих питань щодо своїх прав на відпочинок, навчання, свободу, а курсанти давали кваліфіковані відповіді.

У цей же день завідувачем кафедри Валерією Бондар для курсантів 2-го курсу було організовано зустріч зі старшим інспектором відділу контролю за обігом 9зброї у сфері дозвільної системи УПД ГУНП в Херсонській області старшим лейтенантом поліції Сергієм Цьолком. Другокурсники ознайомилися з адміністративно-правовими аспектами реєстраційно-дозвільної системи.

10 грудня т.в.о. начальника відділу дільничних офіцерів поліції управління 7превентивної діяльності обласного управління поліції підполковник поліції Андрій Хурса разом із викладачем кафедри Андрієм Коваленком (доречі, у недалекому минулому теж працівник цього управління) розповіли курсантам 3-го курсу про особливості роботи новостворених груп, які здійснюють превентивну роботу щодо протидії домашньому насильству. Враховуючи, що спеціалізація курсантів пов’язана із превентивною діяльністю, зазначена тема є актуальною для формування професійних навичок та підвищення загального рівня правової культури.

Перейти до вмісту