• Українська
  • English
×

ВПРОВАДЖЕННЯ КРИМІНАЛЬНОГО АНАЛІЗУ В ДІЯЛЬНІСТЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ

07 травня 2018 року на базі науково-дослідної лабораторії з проблемних питань кримінального аналізу Одеського державного університету внутрішніх справ відбувся методичний семінар з питань впровадження кримінального аналізу в діяльність Національної поліції України.

У заході взяли участь начальник відділу кримінального аналізу Національної поліції України в Одеській області та провідний спеціаліст підрозділу кримінального аналізу Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України, а також представники науково-дослідної лабораторії з проблемних питань кримінального аналізу, науково-педагогічний склад кафедри кібербезпеки та інформаційного забезпечення, кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії ОДУВС.

Під час семінару присутні  поділилися власним досвідом та обговорили питання впровадження методів кримінального аналізу на різних етапах кримінального провадження. Також були представлені та розглянуті різноманітні схеми подій, зв’язків та телефонного трафіку.

Наприкінці семінару було обговорено Концепцію розвитку кримінального аналізу в Національній поліції України та були висловлені побажання щодо плідної співпраці університету з практичними підрозділами Національної поліції України та Державної прикордонної служби України.

4

Перейти до вмісту