• Українська
  • English
×

Візит курсантів ОДУВС до Одеського обласного бюро судово-медичної експертизи

30 жовтня курсанти 3-го курсу факультету № 3 Одеського державного університету внутрішніх справ завітали до КУ «Одеське обласне бюро судово-медичної експертизи» для проведення екскурсії з судової медицини в супроводі викладача кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії Дмитра Афоніна.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Курсанти відвідали судово-медичний музей кафедри судової медицини Одеського національного медичного університету, про який розповів завідувач відділу Одеського обласного бюро судово-медичної експертизи доцент Руслан Кривда. Він зазначив, що це один з найстаріших професійних музеїв України, створений ще в 1902 році. В музеї експонуються вроджені вади та аномалії розвитку людини. Музей налічує понад 3 тисячі унікальних експонатів з багаторічною історією.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Під час оглядової екскурсії завідувач відділення чергових судово-медичних експертів Борис Яворський розповів курсантам про призначення установи, які експертизи проводяться, пояснив, чим відрізняється судово-медичний експерт від патологоанатома, роз’яснив процесуальний статус судово-медичного експерта.

Також курсанти відвідали демонстраційну залу, де були присутніми при зовнішньому та внутрішньому судово-медичному дослідженні трупу.

Вихованці вишу зацікавилися дослідженнями, які проводяться в Одеському обласному бюро СМЕ, та подякували адміністрації закладу за пізнавальний захід, який дуже важливий у їх подальшій роботі.

Перейти до вмісту