• Українська
  • English
×

Виїзний День відкритих дверей

10 травня представники Одеського державного університету внутрішніх справ провели виїзний День відкритих дверей для студентів Одеського автомобільно-дорожнього коледжу Одеського національного політехнічного університету.

????????????????????????????????????Захід відбувся в актовому залі закладу освіти. Знайомство з професією поліцейського, а також специфікою професійної підготовки висококваліфікованих кадрів для лав Національної поліції України в університеті розпочалося з презентації відеоролика про виш.

????????????????????????????????????До присутніх було доведено, на які спеціальності за державним замовленням та за контрактом можна вступити. Під час ознайомлення з особливостями вступу, особливу увагу звернено на те, що виш надає необхідну допомогу абітурієнтам в реєстрації на освітньому порталі Національної поліції України та допомагає в оформленні документів для особових справ.

Родзинкою зустрічі стали виступи творчих колективів університету “Крок до зірок”, які виконали пісні на патріотичну та поліцейську тематику, команди КВК “Курортна зона” та спортсменів з рукопашного бою.

З кожним роком ОДУВС  збагачується новими студентами та курсантами, тому сподіваємось, що на наступний рік наш заклад вищої освіти прийме на свої лави якомога більше абітурієнтів.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту