• Українська
  • English
×

Виїзні дні відкритих дверей представників ОДУВС

15 лютого представники Одеського державного університету внутрішніх справ провели Виїзні дні відкритих дверей для школярів 9-11 класів Одеських загальноосвітніх шкіл № 92 та № 73 Суворовського району м. Одеси.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????Учням було продемонстровано відеоролик про університет. Під час ознайомлення з особливостями вступу, особливу увагу звернено на те, що виш надає необхідну допомогу абітурієнтам в реєстрації на освітньому порталі Національної поліції України та допомагає в оформленні документів для особових справ. Також зі школярами поспілкувалась старший інспектор відділу комплектування УКЗ ГУНП в Одеській області старший лейтенант поліції Емілія Лаврик, яка розповіла про особливості оформлення особових справ кандидатів на бюджетну форму навчання.

Далі до уваги присутніх було представлено виступи творчих колективів університету. Вокальний ансамбль ОДУВС «Крок до зірок» та команда КВК «Курортна зона» створили гарний настрій та незабутнє враження.

По завершенню програми Виїзних днів відкритих дверей понад 600 школярам було вручено профорієнтаційні буклети ОДУВС.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????dsc_0024

Перейти до вмісту