• Українська
  • English
×

Вітання з Днем Перемоги!

Сердечно вітаємо ветеранів війни із всенародним святом – Днем пам’яті та примирення, Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У ці славетні дні ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах несли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.

День Перемоги назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого українського народу на полях битв і трудовому фронті в ім’я перемоги над нацизмом, прикладом патріотизму для нащадків.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність воїнам-переможцям за безсмертний подвиг у найжорстокішій війні. Ми у вічному боргу перед ними за обірвану війною юність, за приклад мужності, силу духу, самопожертву, які вони виявили в боях за рідну землю.

Від імені колективу Одеського державного університету внутрішніх справ щиро бажаємо вам, дорогі наші ветерани, міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих років життя, тепла людських стосунків та родинного затишку. Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!

Зі святом великої Перемоги!

З глибокою повагою

ректор ОДУВС                                                                                                                         Іван Катеринчук

Перейти до вмісту