• Українська
  • English
×

Випуск слухачів «Академії поліції» ОДУВС

12 серпня в Одеському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» Одеського державного університету внутрішніх справ відбувся випуск  слухачів, які навчалися за програмою оперуповноважених кримінальної поліції.

img_2083Шістдесят шість оперуповноважених кримінальної поліції пройшли нелегкий шлях відбору й навчання та заступили на службу до лав Національної поліції України.

img_2160Слід зазначити, що процес навчання майбутніх поліцейських тривав шість місяців. Навчальні програми були складені таким чином, щоб дати не тільки теоретичні знання, але й можливість застосувати їх на практиці.
Після завершення курсів слухачі пройшли підсумковий контроль у вигляді екзамену, продемонструвавши високий рівень обізнаності та знань, які на практиці беззаперечно стануть у нагоді.

img_2090Дипломи про успішне закінчення первинної професійної підготовки слухачам урочисто вручив ректор університету генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук, який привітав випускників разом з директором центру первинної професійної підготовки полковником поліції Вадимом Книшовим.

Тож, бажаємо випускникам Одеського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» ОДУВС, які вже сьогодні заступили на службу, вагомих професійних звершень у забезпеченні правопорядку та протидії злочинності.

img_2077   img_2110img_2139 img_2117 img_2125  img_2141 img_2161img_2080 img_2163

 

Перейти до вмісту