• Українська
  • English
×

Викладачу ОДУВС присвоєно спортивне звання «Заслужений тренер України» з універсального бою

14 березня 2018 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ в урочистій обстановці викладачу кафедри спеціальної фізичної підготовки кандидату юридичних наук Володимиру Домніцаку було вручено посвідчення «Заслуженого тренера України» з універсального бою.

Спортивне звання було присвоєно наказом Міністерства молоді та спорту України від 28.02.2018 № 911.

Посвідчення вручив ректор університету доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук, який привітав Володимира Домніцака з таким почесним званням, побажавши й надалі продовжувати тренерську діяльність, подаючи гідний приклад вихованцям нашого вишу.

Участь у заході взяли почесні гості: Руслан Пуздрач – начальник управління з фізичної культури та спорту Одеської міської ради, Валентин Гончаров – віце-президент Одеської обласної федерації універсального бою, Вахід Сабіров – перший віце-президент Одеської обласної федерації самбо та Сергій Кульчицький – перший віце-президент Одеської обласної федерації бойового самбо.

З привітальним словом також звернувся Руслан Пуздрач, який відзначив, що знає Володимира Домніцака, як досвідченого та цілеспрямованого тренера, який виховує гідних спортсменів та завжди ставив перед собою за мету досягати нових спортивних вершин.

Сергій Кульчицький у своїй промові зазначив, що кожен тренер продовжує розвивати свої надбання та вміння в своїх учнях. Тож, вихованці Володимира Домніцака можуть пишатися тим, що мають можливість тренуватися у такого досвідченого спортсмена.

Слід зазначити, що Володимир Домніцак – майстер спорту України з карате годзю-рю, кандидат в майстри спорту з прикладної стрільби, а також бронзовий призер Чемпіонату ЦС ФСТ «Динамо» України з прикладної стрільби 2009 року, срібний призер 2011 року, Чемпіон МВС України серед ВНЗ з прикладної стрільби 2012 року, переможець змагань на Кубок України з карате годзю-рю 2003 року, неодноразовий переможець та призер змагань з рукопашного бою, карате, таїландського боксу.

Разом з цим, Володимир Домніцак є тренером з рукопашного бою, бойового самбо, універсального бою та змішаних єдиноборств. Він виховав Чемпіонів Європи з універсального бою Дмитра Придибайла, Станіслава Кузнєцова, Анатолія Волошинова, Ігоря Целого, Георгія Діля. До того ж, нещодавно посвідчення «Майстра спорту України міжнародного класу» з універсального бою отримала ще одна його учениця – курсант 4-го курсу факультету № 3 рядовий поліції Ганна Симонова.

Ми з гордістю вітаємо Вас, шановний Володимире Володимировичу, з таким почесним званням, бажаємо й надалі пропагувати у своїй плідній тренерській діяльності здоровий спосіб життя, зичимо невичерпної енергії, нових перемог та спортивної наснаги у підготовці майбутніх чемпіонів України та світу!

 

Перейти до вмісту