• Українська
  • English
×

Здай кров – врятуй життя!

photo_donori-2-3-kurs-f_3-25_11_2019img_foto-5-donori-f_1-26_11_2019Курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ з власної ініціативи черговий раз долучилися до благодійної акції по здачі донорської крові для поранених українських військових в зоні АТО.

Понад тридцять курсантів 3-го та 4-го курсів факультетів підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та органів досудового розслідування вкотре завітали до Одеської обласної станції переливання крові.

Щоразу медичний персонал лікарні дякує нашим курсантам за щире бажання допомогти тим, хто справді цього потребує, адже, долучаючись до благодійної акції – вони можуть врятувати чиєсь життя.

img_foto-4-donori-f_1-26_11_2019img_foto-1-donori-f_1-26_11_2019Зауважимо, що донорство крові – це добровільне надання своєї крові чи її компонентів для подальшого переливання хворим, які цього потребують.

Тож, мільйони людей завдячують своїм життям тим, кого вони ніколи не бачили – людям, які здають кров, не отримуючи за це ніякої винагороди.

Курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ завжди із задоволенням беруть участь у подібних акціях, адже окрім порятунку чийогось життя, регулярне донорство сприяє поліпшенню фізичного здоров’я та загального стану людини.

Перейти до вмісту