• Українська
  • English
×

Вихованці Херсонського факультету ОДУВС отримали диплом Гран-прі на фестивалі студентської творчості «Молода Україна»

img_263619 березня на сцені КЗ «Палац молоді і студентів Херсонської обласної Ради» відбувся гала-концерт обласного фестивалю студентської творчості «Молода Україна», в якому взяли участь студенти та курсанти закладів вищої освіти міста Херсона.

img_2640Мета такого фестивалю – це залучення молоді до процесу розвитку української нації, її історичної свідомості, традицій і культури, створення умов для задоволення її культурних потреб; створення найбільш сприятливих умов для реалізації творчих можливостей та ініціатив молоді, широкого залучення юнаків та дівчат до активної участі у національно-культурному відродженні українського народу, формування його свідомості, розвитку традицій; формування позитивно орієнтованих потреб молоді, підтримка аматорських самодіяльних колективів, художньої творчості тощо.

img_2665Фестиваль проходив у декілька етапів, а імена переможців були оголошено безпосередньо під час заключного гала-концерту.

Ми вітаємо курсантів та студентів Херсонського факультету ОДУВС, які вибороли головну нагороду фестивалю – диплом Гран-прі серед закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації. Майбутні правоохоронці завоювали симпатії членів журі своєю композицією “Погони”.

Диплом лауреата фестивалю також отримала студентка 2 курсу Херсонського факультету ОДУВС Анна Островська, яка стала найкращою в номінації “Кращий сценічний образ”.

Успіх наших курсантів та студентів забезпечували викладачі факультету. Такого високого результату представники нашого навчального закладу досягли завдяки багаторічному досвіду та самовідданості роботі майора поліції Каменщика О.В. та творчого натхнення О.В. Федорченка.

Перейти до вмісту