• Українська
  • English
×

Відвідування курсантами ОДУВС Центральної міської бібліотеки імені І. Франка

28 вересня з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек у супроводі фахівця факультету підполковника поліції Сергія Терещенка курсанти факультету № 3 Одеського державного університету внутрішніх справ завітали до Центральної міської бібліотеки імені І. Франка.

img-edc08cf98e0ccd2e3bead77c0b065f6f-vОдеська бібліотека імені І.Франка – це затишок старовинної будівлі, чарівний запах книг і настільки рідкісна в наші дні атмосфера спокою і зосередженості.

Напередодні свята курсанти університету відвідали бібліотеку та вручили її працівникам почесні грамоти від імені ректора Одеського державного університету внутрішніх справ генерала поліції третього рангу Івана Катеринчука, побажавши вдячних читачів, творчої наснаги, міцного здоров’я, мирного неба й нових успіхів у такій благородній просвітницькій справі.

img-9796828c6559128b0a496db97941a026-vВсеукраїнський день бібліотек – свято всіх громадян, рівних у праві користуватися бібліотеками, їх ресурсами та послугами. У цей день ми відзначаємо високу місію Бібліотеки та Бібліотекаря: інформувати та просвіщати, організовувати безперешкодний доступ до інформації, допомагати й навчати орієнтуватися в потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання ресурсів на різних носіях.

 Всеукраїнський день бібліотек встановлено в Україні Указом Президента України від 14.05.1998 р. № 471/98, враховуючи великий внесок бібліотек України в розвиток вітчизняної освіти, науки й культури, необхідність подальшого підвищення їх ролі в житті суспільства.

 

Перейти до вмісту