• Українська
  • English
×

Відтепер ОДУВС має міжнародні магістерські програми з можливістю отримати «подвійний диплом»

Між Одеським державним університетом внутрішніх справ та Університетом прикладних наук: технології, бізнесу та дизайну (м. Вісмар, Німеччина) укладено угоду про взаємопов’язані міжнародні освітні магістерські програми подвійного диплому.

555-1-sajtСтудент матиме можливість отримати два дипломи: диплом ОДУВС та диплом Університету прикладних наук: технології, бізнесу та дизайну (м. Вісмар) освітнього ступеня «Магістр» за напрямом підготовки «Право».

Університет Вісмара співпрацює з науковими установами та має багато бізнес-партнерів у регіоні й усьому світі. А це відкриває можливості для студентів розробляти та реалізовувати цікаві проекти, застосовувати на практиці отримані знання та в перспективі успішно працевлаштуватися.

1200px-hochschule_wismar_logo-svgЗа умовами Угоди, студенти ОДУВС зараховуються спочатку в ОДУВС на магістерську програму «Правове забезпечення економічної діяльності» і в період обміну в Університет Вісмара на магістерську програму «Німецьке та міжнародне економічне право». Навчальна програма ОДУВС «Правове забезпечення економічної діяльності» триває в загальній складності 4 семестри. Студенти ОДУВС, які зараховані на зазначену магістерську програму, проводять перші два семестри у своєму університеті, навчання в якому в цих семестрах проводиться англійською та українською мовами. Протягом третього семестру студенти проходять навчання в рамках узгодженого спільного Навчального плану в Університеті Вісмара за програмою «Німецьке та міжнародне економічне право», навчання в якому проводиться російською та англійською мовами, за бажанням також і німецькою мовою. У четвертому семестрі студенти ОДУВС повертаються та продовжують навчання у своєму університеті відповідно до Загального навчального плану ОДУВС і Університету Вісмара з використанням дистанційних технологій.

Головною умовою вступу на програму з можливим виїздом на навчання в Університет Вісмара є наявність ступеня бакалавра за напрямом «Юриспруденція», визнаного в Україні та порівняного з німецьким ступенем бакалавра, за умови, що програма тривала не менше 4 років, а також вільне володіння англійською мовою на рівні B2. Навчання в межах даної програми в Університеті прикладних наук є безкоштовним. Крім того, студенти після закінчення навчання, можуть пройти практику протягом мінімум 8 тижнів у Німеччині в компанії за їхнім вибором, а Університет Вісмара, у свою чергу, сприяє студентам у пошуку місця для практики.

Участь у подібних міжнародних освітніх програмах дозволяє здобути якісну освіту у європейському виші та надає можливість працевлаштування як в Україні, так і в будь-якій країні Євросоюзу.

Отримання подвійного диплома робить наших студентів затребуваними спеціалістами у всьому світі.

Перейти до вмісту