• Українська
  • English
×

Вибір професії – вибір майбутнього

????????????????????????????????????28 лютого представники Одеського державного університету внутрішніх справ провели виїзні Дні відкритих дверей для школярів 9-11 класів Одеської загальноосвітньої школи № 80 І-ІІІ ступенів та Одеської спеціалізованої школи № 86 І-ІІІ ступенів – гімназії Одеської міської ради Одеської області.

????????????????????????????????????Школярам було продемонстровано відеоролик про університет. Під час ознайомлення з особливостями вступу, особливу увагу звернено на те, що виш надає необхідну допомогу абітурієнтам в реєстрації на освітньому порталі Національної поліції України та допомагає в оформленні документів для особових справ. ????????????????????????????????????Також зі школярами поспілкувалась старший інспектор відділу комплектування УКЗ ГУНП в Одеській області старший лейтенант поліції Емілія Лаврик, розповівши про особливості оформлення особових справ кандидатів на бюджетну форму навчання.

Далі до уваги присутніх було представлено виступи вокального ансамблю ОДУВС «Крок до зірок» та команди КВК «Курортна зона», а також майстрів рукопашного бою університету.

По завершенню програми Виїзних днів відкритих дверей понад 300 школярам було вручено профорієнтаційні буклети ОДУВС.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту