• Українська
  • English
×

В університеті відбувся випуск бакалаврів

img_698920 травня 2017 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбувся випуск фахівців освітнього ступеня «бакалавр» (напрям підготовки «Правознавство») факультету № 1 навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання.

img_6997Урочисті заходи відкрив проректор університету – директор навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання кандидат юридичних наук, доцент підполковник поліції Андрій Холостенко. Він привітав випускників з успішним завершенням навчання та зазначив, що знання, отримані в університеті, дозволять їм гідно виконувати свої професійні обов’язки, втілити в життя власні мрії та сподівання.

З отриimg_7020манням освітнього ступеня «бакалавр» випускників також привітав декан факультету № 1 Анатолій Аносєнков та побажав бути сумлінними та відповідальними служителями Закону.

Після привітальних слів проректор університету підполковник поліції Андрій Холостенко вручив дипломи випускникам. Всього дипломи фахівців освітнього ступеня «бакалавр» отримали 69 випускників.

Після закінчення урочистої церемонії випускники зробили пам’ятне фото на згадку.

img_7001 img_7002 img_7023 img_7042 img_7034 img_7037

Перейти до вмісту