• Українська
  • English
×

В університеті відбувся урочистий випуск бакалаврів правоохоронної діяльності

????????????????????????????????????07 червня в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбувся випуск слухачів освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» факультету №1 Навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання.

????????????????????????????????????З вітальними до випускників словами від імені ректорату, колективу університету і себе особисто звернувся ректор Одеського державного університету внутрішніх справ генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук: «Дозвольте сердечно привітати Вас, дорогі випускники, з успішним завершенням навчання???????????????????????????????????? та побажати будувати свою професійну кар’єру на принципах соціальної справедливості, відповідальності, загальнолюдських цінностей».

«Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років!», – додав Іван Катеринчук.

Після завершення офіційної церемонії вручення дипломів учасники заходу із задоволенням зробили пам’ятне фото на згадку.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Перейти до вмісту