• Українська
  • English
×

В університеті відбулось відкриття кіноклубу медіа-просвіти з прав людини Docudays UA

16 листопада 2016 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулося відкриття кіноклубу медіа-просвіти з прав людини Docudays UA. На заході були присутні студенти та курсанти університету.

img_3219Організаторами кіноклубу є викладач кафедри кримінального права та кримінології факультету № 1 Вікторія Луріс та науковий співробітник відділу організації наукової роботи Карина Саакян.

Головною метою створення проекту є підвищення рівня правосвідомості студентів та курсантів в галузі прав людини шляхом перегляду документального кіно. Але кіноклуб не обмежується тільки переглядом фільмів, важливим є процес обговорення стрічок. Проведення дискусії дозволяє зробити обговорення більш ефективним та глибоким. Під час дискусії розглядається та досліджується певна проблема з метою досягнення взаємоприйнятного та загальнозначущого її вирішення.

Інформуємо, що наступного тижня, а саме: 23 листопада 2016 року відбудеться засідання кіноклубу, на якому буде показано стрічку  документаліста-фрилансера Мадлі Ляене «Абетка». Усіх бажаючих запрошуємо до участі!

Перейти до вмісту