• Українська
  • English
×

В університеті відбулися установчі збори зі створення первинної професійної спілки в ОДУВС

07 грудня 2016 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулися установчі збори зі створення первинної професійної спілки в ОДУВС за участю працівників вищого навчального закладу.

img_5243Установчі збори відкрив Олександр Поліщук, проректор університету, який довів до відома присутніх склад ініціативної групи зі створення первинної професійної спілки в Одеському державному університеті внутрішніх справ.

img_5237Для проведення установчих зборів було обрано президію у складі: головуючого установчих зборів – Оксани Надибської та секретаря – Олени Бормотової.

На порядок денний установчих зборів були винесені наступні питання: створення первинної професійної спілки в ОДУВС, вибори профспілкового комітету, вибори делегата від первинної профспілки ОДУВС на установчий з’їзд Всеукраїнської професійної спілки Міністерства внутрішніх справ України.

img_5244Під час проведення установчих зборів було прийнято рішення про утворення первинної професійної спілки в Одеському державному університеті внутрішніх справ.

img_5241Далі було обрано профспілковий комітет в кількості одинадцяти осіб по одній особі від ректорату, відділів та факультетів університету, а саме: Андрія Холостенка, Сергія Радєва, Олександра Домбрована, Максима Ісаєнка, Ігоря Козака, Павла Берназа, Едуарда Лимаренка, Поліни Балтаджи, Сергія Деревянкіна, Анатолія Аносєнкова, Олександра Берила. Одноголосним рішенням головою первинної профспілки обрано Андрія Холостенка.

img_5240На зборах обрано ревізійну комісію в кількості трьох осіб: Тетяни Гайдукової, Олександра Дубенка та Юрія Михальченка.

Також було обрано делегата на установчий з’їзд Всеукраїнської професійної спілки Міністерства внутрішніх справ України голову первинної профспілки ОДУВС Андрія Холостенка.

Загалом, установчі збори зі створення первинної професійної спілки в Одеському державному університеті внутрішніх справ пройшли на належному рівні та в дружній атмосфері.

Перейти до вмісту