• Українська
  • English
×

В університеті стартував тренінг КМЄС з лідерства та управління

13 червня в Одеському державному університеті внутрішніх справ розпочався триденний тренінг Консультативної місії Європейського Союзу з лідерства та управління для керівників середньої ланки ГУНП в Одеській області.

dsc_0332dsc_0346В якості тренерів виступили Вільям Брейм, провідний радник з питань взаємодії поліції з громадою КМЄС; Тімоті Шілстон, старший радник з правоохоронної діяльності КМЄС; Енн Кейт Педерсен, тренер/радник з поліцейської справи КМЄС; Петер Стаділ, старший радник з питань боротьби з корупцією КМЄС та Генрік Андерсон, тренер громадської поліції.

На початку заходу до присутніх звернувся перший проректор університету кандидат юридичних наук, доцент полковник поліції Сергій Албул, який побажав учасникам тренінгу плідної праці, натхнення та нового цікавого досвіду для подальшого вдосконалення професійної діяльності.

Тренінг спрямований на підтримку нової культури керівництва в поліції,dsc_0334dsc_0353 важливими частинами якої є представницьке управління, делегування, управління через встановлення цілей, права людини та гендерні аспекти, і яка веде до мотивованої, продуктивної роботи в команді та ефективних результатів.

Цей проект надає підготовку для всіх співробітників поліції на керівних посадах середньої ланки, він є визначальним на практиці у сфері взаємодії поліції з громадою і охорони громадського порядку.

По завершенню тренінгу всі учасники отримають сертифікати міжнародного зразку Консультативної місії Європейського Союзу.

Перейти до вмісту