• Українська
  • English
×

В університеті стартував дводенний тренінг «Роль поліції у національній відповіді на ВІЛ»

img_6575Сьогодні, 16 липня, в Одеському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» Одеського державного університету внутрішніх справ розпочався тренінг для представників патрульної поліції міст Одеси, Миколаєва, Кривого Рога, Херсона та Кропивницького на тему «Роль поліції в національній відповіді на ВІЛ» за участю представників Управління Організації Об’єднаних Націй з наркотиків та злочинності (UNODC).

img_6557У якості тренера виступила керівник регіонального програмного офісу в Східній Європі Жаннат Космухамедова.

На початку тренінгу до присутніх звернувся директор Одеського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» полковник поліції Вадим Книшов, який привітав учасників заходу та побажав усім натхнення та плідної роботи, img_6569а також успіху в отриманні фахових знань та навичок.

Перший день тренінгу передбачає огляд епідеміології, профілактики та лікування у зв’язку з ВІЛ/СНІДом у світі та в країні, зокрема, ознайомлення учасників з базовими відомостями про природну історію СНІДу, діагностику, профілактику та лікування.

Також цього дня учасниками тренінгу обговорюватимуться питання гігієни й безпеки праці, ризики й вразливість, проблеми людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом.

img_6576  img_6572  img_6567 img_6561 img_6559 img_6558

Перейти до вмісту