• Українська
  • English
×

В ОДУВС завершився тренінг КМЄС для поліцейських по взаємодії з громадою

12 червня в Одеському державному університеті внутрішніх справ завершився тренінг Консультативної місії Європейського Союзу щодо взаємодії поліції з громадою для керівного складу територіальних підрозділів ГУНП в Одеській області.

img_6033Робота поліції будь-якої країни не може бути ефективною без співпраці з громадою. Адже ефективність охорони правопорядку напряму залежить від допомоги і підтримки населення. Поліція охороняє мир і спокій громадян, а останні в свою чергу надають допомогу правоохоронцям у розкритті злочинів і викритті правопорушників.

img_6036Про взаємодію поліції з громадою учасникам тренінгу розповідали тренери Консультативної місії ЄС – Вільям Брейм, провідний радник з питань взаємодії поліції з громадою КМЄС; Тімоті Шілстон, старший радник з правоохоронної діяльності КМЄС; Енн Кейт Педерсен, тренер/радник з поліцейської справи КМЄС.

img_6042У ході тренінгу його учасники обмінялися своїми поглядами щодо покращення взаємодії з населенням, розповіли про конкретні приклади з власної практики, змоделювали певні ситуації задля вирішення тих чи інших проблем. І дійшли до спільної думки, що працівники поліції, в першу чергу дільничні та патрульні, повинні якомога тісніше співпрацювати з громадою.

По завершенню навчання проректор університету кандидат юридичних наук, доцент підполковник поліції Андрій Холостенко вручив учасникам тренінгу відповідні сертифікати та побажав ефективно застосовувати здобуті знання у повсякденній службовій діяльності.

img_6032 img_6034 img_6035 img_6037 img_6038 img_6039 img_6040 img_6041 img_6043 img_6044 img_6045 img_6046

Перейти до вмісту