• Українська
  • English
×

В ОДУВС завершилось короткострокове підвищення кваліфікації працівників поліції

????????????????????????????????????11-12 червня у відділі післядипломної освіти ОДУВС пройшло короткострокове підвищення кваліфікації (семінар-тренінг) поліцейських перед призначенням на керівну посаду, у тому числі вищу керівну посаду, ніж займана.

????????????????????????????????????Підвищення кваліфікації за даною програмою спрямовано на професійне удосконалення і відновлення знань і умінь фахівців правоохоронних органів. Головною метою семінару-тренінгу було саме розвиток лідерських якостей в процесі формування професійних компетентностей керівників, формування позитивного іміджу керівника та комунікація з громадськістю, органами влади та місцевого самоврядування.

????????????????????????????????????Також розглядались актуальні проблеми управління в органах поліції: перспективи та шляхи їх вирішення. Вирішувалось питання щодо ролі керівника в забезпеченні дотримання законності, прав і свобод людини в діяльності підлеглих, попередженні фактів корупції, жорстокості, катування, нелюдського поводження або такого, що принижує честь та гідність людини, тощо.

Після закінчення навчання кожному учаснику тренінгу начальником відділу професійного навчання УКЗ ГУНП в Одеській області підполковником поліції Максимом Лимарем вручено сертифікати про короткострокове підвищення кваліфікації.

Перейти до вмісту