• Українська
  • English
×

В ОДУВС завершились чергові курси підвищення кваліфікації поліцейських

img_213426 та 28 листопада 2016 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ свідоцтва про підвищення кваліфікації отримали патрульні поліцейські та слідчі Національної поліції України.

img_2147Протягом інтенсивного та насиченого періоду навчання слухачі підвищили свою професійну майстерність з таких питань, як: права людини, верховенство права, конституціоналізм, толерантність та недискримінація у роботі поліцейського, ефективна комунікація, стресостійкість, протидія торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, взаємодія поліції та суспільства, професійна етика, корупція, складання процесуальних документів, дії патрульного під час масових заходів, перевірка документів, практичне відпрацювання навичок з охорони публічного порядку на прикладі ситуаційних завдань.

img_1578Фахівці зазначають, що така програма дійсно ефективна і потрібна не лише в межах підвищення професійного рівня правоохоронців, але й у повсякденному житті.

img_1597Тому, патрульні поліцейські та слідчі Національної поліції України з інтересом та розумінням підійшли до щоденних занять, що в результаті надало можливість продемонструвати гарний результат на іспиті.

Правоохоронці отримали відповідні свідоцтва про підвищення кваліфікації та подякували за нові знання та навички, які здобули у нашому вищому навчальному закладі за такий недовгий період часу.

Перейти до вмісту