• Українська
  • English
×

В ОДУВС вручили свідоцтва про підвищення кваліфікації

У відділі післядипломної освіти Одеського державного університету внутрішніх справ завершились чергові курси підвищення кваліфікації патрульних поліцейських та слідчих Національної поліції України.

555img_1501Отримувати нові теоретичні знання та здобувати практичні навички під час проходження навчання правоохоронцям допомагали досвідчені викладачі нашого університету.

Тож, згідно з навчально-методичним планом слухачі вдосконалювали свої знання за напрямами: права людини, верховенство права, конституціоналізм, толерантність та недискримінація у роботі поліцейського, ефективна комунікація, стресостійкість, протидія торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, взаємодія поліції та суспільства, професійна етика, корупція, складання процесуальних документів, дії патрульного під час масових заходів, перевірка документів, практичне відпрацювання навичок з охорони публічного порядку на прикладі ситуаційних завдань.

img_1507img_1480Щоразу правоохоронці, складаючи підсумковий комплексний екзамен, демонструють гарний рівень набутих знань, тож і цей випуск не став виключенням.

По закінченню іспитів патрульним поліцейським та слідчим Національної поліції України було вручено свідоцтва про закінчення курсів підвищення кваліфікації відповідного зразка.

Слід зазначити, що аналогічні навчання тривають у Херсонському факультеті ОДУВС, де на сьогоднішній день проходять підвищення кваліфікації 88 працівників Національної поліції України.

Перейти до вмісту