• Українська
  • English
×

Випуск студентів в ОДУВС

08 липня 2017 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбувся святковий випуск студентів факультету № 4 за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст».

img_8443Відкрила урочистості з нагоди вручення дипломів декан факультету, кандидат юридичних наук, доцент Поліна Балтаджи. Звертаючись до молоді, вона щиро подякувала за сумлінне ставлення до навчання, небайдужість до життєдіяльності навчального закладу, активну громадську позицію й побажала, щоб ці чудові якості назавжди стали супутниками у житті та роботі в ім’я благополуччя і процвітання нашої держави, а також привітала із завершенням навчання і здобуттям вищої освіти.

img_8456У свою чергу проректор університету кандидат політичних наук, доцент Олександр Ніколаєв привітав випускників з урочистою подією в їхньому житті, побажав всім міцного здоров’я, успіхів, реалізації найсміливіших задумів та вручив 19 дипломів новоспеченим спеціалістам, серед яких 2 з відзнакою.

Юнаки і дівчата щиро дякували всім, хто навчав, турбувався про них та створював затишок. Після чого випускники із задоволенням зробили пам’ятне фото на згадку.

img_8448 img_8450 img_8451 img_8452 img_8453 img_8447

Перейти до вмісту