• Українська
  • English
×

В ОДУВС відбулось засідання Вченої ради

6 вересня 2016 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулось засідання Вченої ради.

На порядку денному було розглянуто питання про обрання  делегатів від університету для прийняття участі у Другому всеукраїнському з’їзді вищих навчальних закладів державної форми власності, що відбудеться 9 вересня 2016 року в м. Києві.

Під час роботи засідання Вченої ради, шляхом голосування та відповідно до вимог діючого законодавства, було обрано двох делегатів від Одеського державного університету внутрішніх справ для участі у з’їзді: доцента кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії доктора юридичних наук, старшого наукового співробітника Руслана Тарасенка та завідувача кафедри теорії й історії держави та права доктора юридичних наук, доцента Андрія Бабенка.

Також в цей день за результатами проведення конкурсу наукових робіт курсантів, слухачів та студентів вищих навчальних закладів МВС України у 2016 році, наказом МВС України від 24.05.2016 року № 414 у цивільно-правовій номінації дипломом за I місце нагороджено Діану Гречкосій; у кримінально-правовій номінації дипломом за II місце нагороджено Жанну Шиманську; у адміністративно-правовій номінації дипломом за III місце нагороджено курсанта 4-го курсу факультету №1 капрала поліції Ірину Свиріпу.

Зауважимо, що метою конкурсу було підвищення якісного рівня підготовки наукового резерву, розвиток творчих здібностей членів наукового товариства курсантів, студентів та слухачів, їх залучення до науково-дослідницької діяльності.

1473227550_img_0399_novyy-razmer  1473227622_img_0396_novyy-razmer

 

Перейти до вмісту