• Українська
  • English
×

В ОДУВС відбулось спортивне свято «Будемо Здорові Разом» серед курсантів факультету № 3

29 квітня 2017 року на стадіоні «Динамо» керівництвом факультету №3 за сприянням ректорату університету та кафедри спеціальної фізичної підготовки було організовано спортивне свято «Будемо Здорові Разом» серед курсантів факультету № 3 Одеського державного університету внутрішніх справ.

У змаганнях взяли участь 3 команди від кожного курсу факультету, кожна з яких нараховувала по 10 курсантів (з них 3 дівчини), які виклавшись на повну, продемонстрували достойні результати.

Декан факультету № 3 полковник поліції Яшар Курбанов привітав усіх учасників, зазначивши, що фізична культура і спорт є невід’ємними складовими підготовки висококваліфікованих фахівців-правознавців та оголосив програму проведення спортивного заходу.

Для підготовки та розігріву учасників змагань спортивний захід розпочався з флешмобу «Розминка», у якому взяв участь увесь особовий склад факультету.

Показати свої фізичні можливості курсанти могли у наступних змаганнях: стрибки з місця на відстань, перетягування канату, естафета 4*100 метрів та естафета «WORKOUT» – біг 100 метрів, стрибки в парі, «Тачка» (спосіб ходьби на руках), надання першої медичної допомоги.

У ході змагань вболівальники всіляко підтримували своїх фанатів, а ті, у свою чергу, змогли максимально показати свою силу, спритність та витривалість.

Гравці команди 3-го курсу посіли перше місце та були нагороджені Кубком, а команди 1-го та 2-го курсів за зайняті 2-ге та 3-тє місця відповідно – пам’ятними подарунками. У кожній номінації були нагороджені курсанти-переможці.

Перейти до вмісту