• Українська
  • English
×

В ОДУВС розпочався табірний збір

14 серпня 2017 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ для курсантів 1-го курсу розпочався табірний збір.

Адаптуватись до режиму та дисципліни допомагатимуть першокурсникам досвідчені офіцери-наставники. Тож для юнаків та дівчат, які виявили бажання та намір стати поліцейськими це стане своєрідним випробуванням і підготовкою для майбутнього навчання в ОДУВС.

img_9220Перед початком занять з привітальним словом до молодих людей звернувся ректор університету доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук: «Сьогодні Ви вливаєтеся у багатотисячну родину Одеського державного університету внутрішніх справ. Ваше навчання розпочинається із проходження табірного збору, під час якого науково-педагогічний склад, Ваші безпосередні командири поділяться своїми знаннями та уміннями, які стануть Вам у нагоді».

«Вітаю курсантів 1-го курсу із прийняттям на службу до Національної поліції України та початком табірного збору, бажаю Вам наснаги, терпіння, наполегливості в оволодінні необхідними знаннями та навичками. Упевнений, що Ви з успіхом пройдете це випробування та в подальшому станете справжніми захисниками Українського народу», – додав ректор університету.

img_9234Наказ про зарахування юнаків та дівчат курсантами 1-го курсу університету, прийняття їх на службу до Національної поліції України та присвоєння спеціального звання поліції оголосив проректор університету полковник поліції Олександр Поліщук.

Під час табірного збору для першокурсників проводитимуться теоретичні, практичні та залікові заняття. Насичений комплекс заходів включатиме в себе заняття з фізичної та стройової підготовки, вивчення відомчих статутів і положень, характеристик і принципів дій зброї, а також ознайомлення з історією і традиціями ОДУВС.

Перейти до вмісту