• Українська
  • English
×

В ОДУВС розпочався табірний збір

15 серпня на базі Одеського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Одеського державного університету внутрішніх справ для курсантів 1-го курсу розпочався табірний збір.

img_4973img_4985Адаптуватись до режиму та дисципліни допомагатимуть першокурсникам досвідчені офіцери-наставники. Тож для юнаків та дівчат, які виявили бажання та намір стати поліцейськими, це стане своєрідним випробуванням і підготовкою для майбутнього навчання в ОДУВС.

На початку заходу з привітальним словом до присутніх звернувся ректор університету генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук: «Сьогодні Ви вливаєтеся у багатотисячну родину Одеського державного університету внутрішніх справ. Ваше навчання розпочинається із проходження табірного збору, під час якого науково-педагогічний склад, Ваші безпосередні командири поділяться своїми знаннями та уміннями, які стануть Вам у нагоді».

img_5013img_5046«Вітаю курсантів 1-го курсу із прийняттям на службу до Національної поліції України та початком табірного збору, бажаю Вам наснаги, терпіння, наполегливості в оволодінні необхідними знаннями та навичками. Упевнений, що Ви з успіхом пройдете це випробування та в подальшому станете справжніми захисниками Українського народу», – додав ректор університету.

Далі відбулося оголошення наказу про зарахування юнаків та дівчат курсантами 1-го курсу університету, прийняття їх на службу до Національної поліції України та присвоєння спеціального звання поліції.

img_4984img_5032Табірний збір – унікальна можливість перевірити себе на міцність, розвинути в собі нові якості. Під час виконання програми навчального курсу нове покоління курсантів звикнеться з напруженим казарменим режимом, оволодіє першими навичками стройової підготовки, ознайомиться з матеріально-технічною базою університету, історією та традиціями вишу. Також першокурсникам проводитимуть  теоретичні, практичні та залікові заняття.

Ми віримо, шо нове поповнення університету виправдає надії й своїх батьків, і наставників-педагогів, які протягом кількох років будуть їх навчати, а також керівництва вишу.

    img_5036 img_5049 img_5050

Перейти до вмісту