• Українська
  • English
×

В ОДУВС розпочався табірний збір

15 серпня на базі Одеського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Одеського державного університету внутрішніх справ для курсантів 1-го курсу розпочався табірний збір.

img_8010Для ще вчорашніх випускників шкіл це своєрідна оцінка можливостей у незвичних умовах, нелегкий період адаптації та становлення особистості в новому колективі, набуття важливих професійних рис: перш за все, стійкості та витривалості, вміння орієнтуватися, швидко реагувати та приймати рішення. Тож, для юнаків та дівчат, які виявили бажання та намір стати поліцейськими це стане своєрідним випробуванням і підготовкою для майбутнього навчання в ОДУВС.

img_8053На початку заходу зі словами настанови до першокурсників звернувся ректор університету доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук: «Вітаю курсантів 1-го курсу з прийняттям на службу до Національної поліції України та початком табірного збору. Бажаю Вам наснаги, терпіння, наполегливості в оволодінні необхідними знаннями та навичками. Упевнений, що Ви з успіхом пройдете це випробування та в подальшому станете справжніми захисниками Українського народу».

img_8016Наказ про зарахування курсантами 1-го курсу університету, прийняття їх на службу до Національної поліції України та присвоєння спеціального звання поліції оголосив проректор університету полковник поліції Олександр Поліщук.

img_8035Табірний збір – унікальна можливість перевірити себе на міцність, розвинути в собі нові якості, про які раніше навіть не підозрювалося. Під час виконання програми навчального курсу нове покоління курсантів звикнеться з напруженим казарменим режимом, оволодіє першими навичками стройової підготовки, ознайомиться з матеріально-технічною базою університету, історією та традиціями вишу. Також першокурсникам проводитимуть  теоретичні, практичні та залікові заняття.

Ми віримо, шо нове поповнення університету виправдає надії й своїх батьків, і наставників-педагогів, які протягом кількох років будуть їх навчати, а також керівництва вишу.

img_8011img_8033img_8009

Перейти до вмісту