• Українська
  • English
×

В університеті пройшов тематичний семінар поліцейських – керівників структурних підрозділів ГУНП в Одеській області

img_2962img_296303-04 квітня 2017 року на базі Одеського державного університету внутрішніх справ пройшов тематичний семінар поліцейських, які призначені (призначаються) на керівні посади структурних підрозділів ГУНП в Одеській області.

Метою заходу є підвищення якості професійної та управлінської майстерності працівників поліції, які призначені (призначаються) на керівні посади структурних підрозділів Головного управління Національної поліції в Одеській області, упровадження в практику сучасних форм і методів роботи, ефективна організація службової діяльності відповідно до посадових обов’язків.

dsc_0263Семінар поліцейських, які призначені (призначаються) на керівні посади структурних підрозділів апарату Головного управління, підрозділів, підпорядкованих ГУНП, територіальних відділів та відділень поліції, згідно плану тематичного семінару поліцейських проводили досвідчені викладачі ОДУВС.

Після завершення семінару проректор ОДУВС – директор навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання підполковник поліції Андрій Холостенко урочисто вручив поліцейським відповідні сертифікати і побажав творчих успіхів та завжди прагнути найкращого в професійній діяльності.

img_2967 img_2974 img_2971

Перейти до вмісту