• Українська
  • English
×

В Одеському державному університеті внутрішніх справ стартували тренінги з кримінального аналізу (ANACAPA)

Починаючи з 14 листопада до 09 грудня 2016 року в Одеському державному університеті внутрішніх справ, у рамках програми з фінансових розслідувань в Україні, проходитимуть тренінги під егідою Управління ООН з наркотиків та злочинності (UNODS).

img_2400Дані тренінги засновані на курсі кримінального аналізу ANACAPA для забезпечення аналітиків та оперативних працівників навичками, необхідними для аналізу великих обсягів інформації з різних джерел та формування правильних аналітичних висновків з отриманої інформації. Тренінги проводитиме провідний фахівець у даній галузі – експерт з кримінальних розслідувань з використання методики ANACAPA Мирослав Прлевич.

img_2408Мета тренінгів – проведення для фахівців Національної поліції та інших державних органів України наступних курсів: «Оперативний аналіз»; «Стратегічний аналіз»; «Використання програмного продукту «I2» в фінансових розслідуваннях».

Цього разу участь у тренінгах у якості слухачів взяли співробітники правоохоронних органів з усієї країни, які займаються фінансовими розслідуваннями та розслідуваннями фактів відмивання коштів, а також співробітники інших оперативних підрозділів.

img_2406Так, для участі у навчанні до університету прибули представники Департаменту захисту економіки Національної поліції України, Національного антикорупційного бюро України, Львівського державного університету внутрішніх справ, Харківського національного університету внутрішніх справ, Головного управління Національної поліції в Одеській області та ін. Також у тренінгах беруть участь й представники науково-педагогічного складу ОДУВС.

img_2411Зауважимо, що всі ті, хто успішно пройде інтерактивне навчання з практичними вправами, отримають змогу опанувати, під пильним наглядом експерта з кримінальних розслідувань з використанням методики ANACAPA Мирослава Прлевича, комп’ютерну програму «I2», що використовуватиметься на практиці для більш ефективного розкриття фінансових злочинів.

У свою чергу, після завершення даного курсу всі учасники навчальних тренінгів отримають міжнародний сертифікат.

Перейти до вмісту