• Українська
  • English
×

Урочистості з нагоди відзначення Дня знань в ОДУВС

img_66221 вересня в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулись урочисті заходи з нагоди проведення Дня знань серед курсантів 1-го курсу факультетів підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, превентивної діяльності, органів досудового розслідування.

img_6629Захід розпочався з виконання Державного Гімну України, після чого присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять військових, правоохоронців і добровольців, які загинули, захищаючи незалежність і територіальну цілісність нашої країни.

img_6658З часів заснування нашого славетного закладу вищої освіти ведеться літопис визначних дат і досягнень, з кожним роком їх стає все більше. І першокурсникам випала честь продовжувати їх. Тож, найкращий випускник університету 2019 року старший лейтенант поліції Володимир Русавський вручив символічний ключ від знань рядовому поліції Людмилі Когут, курсанту 1-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, а сувій-літопис – рядовому поліції Павлу Прихіду, курсанту 1-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування.

img_6664Далі до курсантів та їх батьків звернувся ректор університету доктор юридичних наук генерал поліції третього рангу Іван Катеринчук: «Прийміть щирі вітання з нагоди сьогоднішнього свята – Дня знань. Цей день для першокурсників особливий, адже він символізує початок нового етапу в житті. Саме освіта та знання є справжнім безцінним надбанням народу, який визначає його потенціал та розвиток на багато десятиліть вперед».

img_6646«Навчайтеся, цілеспрямовано опановуйте знання, набувайте необхідні навички, набирайтеся досвіду. Усе це знадобиться Вам на терені служіння Батьківщині. Від усієї душі бажаю всім вам міцного здоров’я, щастя, миру, творчої наснаги, успіхів у навчанні та службі на благо Українського народу!», – додав ректор університету.

Завершились урочистості спільними фото на згадку, а батьки першокурсників мали нагоду вкотре поспілкуватись з керівництвом університету та поставити питання щодо умов навчання та проживання молодих курсантів.

  img_6615 img_6634 img_6638 img_6644  img_6649 img_6650   img_6670 img_6676 img_6681 img_6692 img_6698 img_6703

Перейти до вмісту