• Українська
  • English
×

Урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Соборності України

img_2864Сьогодні, 22 січня, в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулись урочисті заходи до Дня Соборності України за участі керівного, науково-педагогічного складу вишу, а також курсантів 1-го курсу факультетів підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та превентивної діяльності.

img_2883З державним святом присутніх привітав ректор університету генерал поліції другого рангу В’ячеслав Аброськін: «Ми єдиний народ, ми єдина держава! І дуже важливе це розуміння саме сьогодні, коли в Україні відбуваються тривожні події, коли  ворожі сили намагаються розділити Україну навпіл. img_2869Тож хочу висловити щиру віру в те, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю наших громадян, навіки залишиться непорушною».

«І де б ми не жили – на Сході, Заході, Півдні або Півночі України – у нас єдині прагнення і спільна мета. Зі святом всіх. Бажаю вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, миру та злагоди. Слава Україні!», – додав ректор університету.

Урочистості супроводжувались виконанням Державного Гімну України, після чого присутні вшанували пам’ять загиблих військових, правоохоронців і добровольців хвилиною мовчання.

  img_2873  img_2886 img_2898

Перейти до вмісту