• Українська
  • English
×

Участь завідувача кафедри кримінального процесу у Міжнародному форумі

29-30 травня 2017 року за особистим запрошенням організаторів завідувач кафедри кримінального процесу Одеського державного університету внутрішніх справ кандидат юридичних наук Ганна Тетерятник взяла участь у форумі для університетів, громадських активістів, бізнесу та представників місцевого самоврядування «Стабільність через співробітництво».

Захід проводився в м. Київ за підтримки Британської Ради в рамках проекту «Активні громадяни» разом із Координаційним центром переміщених ВНЗ та ГО «Центр інновацій та сталого міжнародного розвитку».

Метою форуму була активізація співпраці між університетами, громадським сектором, бізнесом та органами місцевого самоврядування задля розвитку локальних громад і держави в цілому.

У заході взяли участь: Надзвичайний і Повноважний Посол Великої Британії в Україні пані Джудіт Гоф, заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема, заступник Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак, Уповноважена уряду у справах людей з інвалідністю Раїса Панасюк, народні депутати, ЗМІ.

Під час заходу було презентовано досягнення спільноти «Активних громадян», проведено виступи та семінари  із залученням представників ВНЗ,  міжнародних та українських експертів з питань соціального підприємництва, креативних громад, відкритих просторів, питань безпеки тощо.

Цікавими стали виступи спікерів з тем «Що таке соціальний капітал», «Що таке пітчинги соціальних проектів? Та як організувати такий конкурс у своєму місті?». Плідною стала робота воркшопів «Активні громадяни в університеті: перспективи і можливості», «Розбудова співпраці і довіри у локальних громадах задля зміцнення безпеки в країні», «Відкриті простори для комунікації влади, громади та бізнесу» та багато інших.

 

Перейти до вмісту